Suroviny:
                        
                                    Způsob přípravy:
                    - 2 pórky (bílá část)
 - 2 cibule
 - 1 petržel (kořen)
 - 2 stroužky česneku
 - 2 brambory
 - 1 litr zeleninového vývaru Kucharek
 - 200 ml smetany 33%
 - 1 balení smetanového sýru
 - 1 sklenice strouhaného křenu
 - 100 g syrové slaniny
 - 1 svazek petržele
 - 2 lžíce přepuštěného másla
 - 4 vařená vejce
 - kapary dle chuti
 - 1 polévková lžíce ochucovadla Chuť přírody
 - majoránka
 - mletý bílý pepř
 - mořská sůl
 
Na másle orestujeme cibuli, česnek a pórek a přidáme na kostky nakrájené brambory, a petržel. Přilijeme vývar a vaříme dokud zelenina nezměkne. Poté vše důkladně promícháme, přidáme tavený sýr, křen a smetanu, dochutíme podle chuti kořením a sypkým ochucovadlem Kucharek Chuť přírody. Na závěr přidáme na kousky nakrájené vejce, petrželku a kapary.