
Suroviny:
Způsob přípravy:
8 vajec vařených na tvrdo
I. nádivka
4 ančovičky
1 lžíce kaparů
několik černých oliv
2 lžíce olivového oleje
1 lžička citrónové šťávy
sladká paprika mletá dle chuti
zeleninové ochucovadlo Kucharek dle chuti
II. nádivka
1 filé ze sledě nakrájené na kostičky
1 lžíce smetany
½ lžičky kopru
zeleninové ochucovadlo Kucharek dle chuti
III. nádivka
1 konzerva tuňáka v oleji
1 lžička nasekané pažitky
2 sušená rajčata v oleji
1 lžíce majonézy
zeleninové ochucovadlo Kucharek dle chuti
IV. nádivka
2 lžíce tvarohu
¼ avokáda nakájeného na kostičky
1 lžíce bílého jogurtu
1 lžíce černého kaviáru
zeleninové ochucovadlo Kucharek dle chuti
Oloupaná vařená vejce rozpůlíme a vyndáme žloutky. Do každé nádivky dáme dva žloutky a důkladně je rozetřeme s ostatními ingrediencemi. Půlky vajec naplníme nádivkami a vložíme na talíř.