Suroviny:
Způsob přípravy:
- 8 vařených vajec
- 4 lžíce majonézy
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce přepuštěného másla
- ½ kg hub
- 1 svazek petržele
- 1 polévková lžíce ochucovadla Kucharek Chuť přírody
Vařená vejce rozkrojíme na polovinu, vyjmeme žloutky a vložíme je do misky. Na pánvi osmažíme cibuli a houby nakrájené na malinké kostičky a přidáme česnek. Dochutíme ochucovadlem Kucharek Chuť jara. Necháme vychladnout a společně s nasekanou petrželkou a majonézou přidáme k žloutkům. Důkladně promícháme a opět dochutíme sypkým ochucovadlem. Připravenou směsí naplníme bílky, naservírujeme na mísu a můžeme dozdobit například petrželkou.