
Suroviny:
Způsob přípravy:
1 kg vepřové kýty
2 lžíce zeleninového ochucovadla Kucharek
500 ml slepičího bujónu Kucharek
2 cibule najemno nakrájené
3 stroužky česneku nakrájené na plátky
200 g loupaných rajčat v plechovce
10 černých oliv
1 svazek nasekané petrželové natě
zeleninové ochucovadlo Kucharek
olej
Omyté a osušené maso nakrájíme na velké kostky, posypeme přísadou Kucharek a osmažíme dozlatova. Pak maso vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a dusíme.
Na pánvi osmažíme cibuli a česnek. Poté přidáme rajčata, nakrájené olivy a petrželovou nať. Všechno dochutíme přísadou Kucharek, ještě chvilku smažíme a nakonec přidáme do masa. Dusíme až je maso měkké.