Nadíváná vejce

Nadíváná vejce
Suroviny:

8 vajec vařených na tvrdo

I nádivka

4 ančovičky
1 lžíce kaparů
několik černých oliv
2 lžíce olivového oleje
1 lžička citrónové šťávy
sladká paprika mletá dle chuti
zeleninové ochucovadlo Kucharek dle chuti

II nádivka

1 filé ze sledě nakrájené na kostičky
1 lžíce smetany
½ lžičky kopru
zeleninové ochucovadlo Kucharek dle chuti

III nádivka

1 konzerva tuňáka v oleji
1 lžička nasekané pažitky
2 sušená rajčata v oleji
1 lžíce majonézy
zeleninové ochucovadlo Kucharek dle chuti

IV nádivka

2 lžíce tvarohu
1/4 avokáda nakájeného na kostičky
1 lžíce bílého jogurtu
1 lžíce černého kaviáru
zeleninové ochucovadlo Kucharek dle chuti

Způsob přípravy:
Oloupaná vařená vejce rozpůlíme a vyndáme žloutky. Do každé nádivky dáme dva žloutky a důkladně je rozetřeme s ostatními ingrediencemi. Půlky vajec naplníme nádivkami a vložíme na talíř.